Izvor: Piplmetar.rs, 05.Okt.2023, 04:23

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča TSC

Da li mogu momci iz Bačke Topole da dođu do bodova?

Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole večeras igraju svoj prvi meč na domaćem terenu u grupnoj fazi evropskih takmičenja u istoriji. Protivnik u Bačkoj Topoli će im biti Olimpijakos.
Vreme je da vidimo koliko TSC može da pokaže u Evropi. Na gostovanju Vest Hemu sve je izgledalo i više nego dobro, a ekipa iz Bačke Topole je čak povela i utišala Olimpijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << stadion u Londonu.
Sada će rival biti podjednako težak, ali ne i nepobediv. Primećuje se napredak iz meča u meč, tako da ne bi bilo čudno da večeras vidimo i dobar rezultat za naš tim na severu Bačke.
Meč će suditi Benoa Bastijan iz Francuske.
Susret počinje od 18.45 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport Premium 1. 
(Telegraf.rs)


Video: Savić: Zvezda može da pobedi Jang bojs, svi očekujemo njen trijumf

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.