EKO SERBIA I OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE: Nagradno putovanje Evropske igre 2023 u Krakovu

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jun.2023, 04:37

EKO SERBIA I OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE: Nagradno putovanje Evropske igre 2023 u Krakovu

EKO Serbia, povodom 10. rođendana EKO Smile kluba, i Olimpijski komitet Srbije, nagradili su jednog ljubitelja sporta nagradnim putovanjem na Evropske igre, koje se ove godine održavaju u Krakovu, u Poljskoj.

 
„Pre 10 godina, EKO Serbia pokrenula je Smile lojalti program, s ciljem da, kroz različite pogodnosti i benefite, nagradi svoje kupce za dugogodišnje poverenje i lojalnost. Obeležavanje jubileja je prilika za slavlje, a želja nam je da tim povodom naše kupce obradujemo posebnim poklonima koje će pamtiti čitavog života. Verujemo da će i dobitnica ove vredne nagrade, kao deo EKO tima na Evropskim igrama u Krakovu, snažnom podrškom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.