Džejkobs: Neverovatan osećaj, tek sutra ću shvatiti šta sam uradio

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 16:30

Džejkobs: Neverovatan osećaj, tek sutra ću shvatiti šta sam uradio

Novi olimpijski šampion na 100 metara, Italijan Lamont Marsel Džejkobs, bio je presrećan posle trijumfa u finalu.

On je u sjajnoj trci na cilj stigao u vremenu novog evropskog rekorda od 9.80 sekundi.

Džejkobs je tako postao prvi Italijan sa olimpijskim zlatom u ovoj disciplini.

"Ne znam, sve ovo je san, osećam se fantastično. Možda ću tek sutra shvatiti šta sam u uradio i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi govore, ali osećaj ne neverovatan", rekao je Džejkobs.

Kaže da je kao dete sanjao ovaj dan.

"Još kao dečak sam sanjao da budem olimipijski šampion. I trčanje u finalu je bio san, ali ovako je mnogo lepše. Hvala mojoj porodici, uvek su me podržavali, mojim sinovima, Entoniju i Džeremiju i mojoj majci, koja je moj najveći navijač. Takođe i mom timu koji me je pratio i podržavao me", rekao je italijanski sprinter.

Prvi sa kojim je podelio radost posle prelaska ciljne linije bio je italijanski skakač u dalj, Đanmarko Tamberi, koji je takođe Italiji doneo zlato.

"Đanmarko i ja smo oduvek podržavali jedan drugoga. Svi znamo njegovu priču, mogao je do zlata u Riju, ali se povredio. To što smo zajedno slavili je spektakularno. Ja verujem u njega, on veruje u mene", zaključio je novi olimpijski šampion na 100 metara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.