Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina uspešno završen

Izvor: Prva.rs, 28.Nov.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina uspešno završen

I ovom prilikom na manifestaciji Deichamann Magic Night smo imali prilike da vidimo modne predloge za najludju noć. Program su vodile: model Ivana Stanković i voditeljka Milica Bursać.

Kompanija Deichmann je prikazala kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/2017 i ponudila veliki izbor modela cipela i čizama, sa naglaskom da je trend gležnjači u nastupajućoj sezoni veoma aktuelan. Kolekciju odlikuje ležernost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dezena koji unose prefinjenost.

Modna kuća Balextra je prikazala svedenu liniju elegantnih crnih haljina koje su izradjene od najfinijih materijala, dok je modna kuća Allegra prikazala kolekciju haljina u atraktivnim i šarenim dezenima, pogodnim kako za poslovne, tako i za svečane prilike.


Premijerno je prikazana autorska revija stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut.


Njegovi modeli su inspirisani geometrijom, muškim krojevima odeće, kao i igrom različitih formi i materijala.

Po završetku modnih revija usledila je Deichmann Magic Night žurka gde su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali uz živu muziku do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena sa Jahorine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Na Jahorini uspešno održan još jedan Deichmann Magic Night

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Nov.2016, 12:06

Uspešno je održan jedanaesti po redu, Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina. Novinari su imali priliku da uživaju tokom celog vikenda u prirodnim lepotama planine Jahorina, spa uslugama hotela Vučko, u izuzetnoj ponudi hrane i pića, kao i organizovanim večernjim zabavama. I...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.