Darko Stanić: Kako sam pobedio drogu i postao najbolji golman

Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Stanić: Kako sam pobedio drogu i postao najbolji golman

Izvor: pressonline
Najbolji golman proteklog evropskog prvenstva u ekskluzivnoj ispovesti za Olimpijsku reviju govori kako je posle pada na dno i dvogodišnje suspenzije zbog korišćenja kokaina uspeo da se vrati i predvodi „orlove" do drugog mesta na Starom kontinentu



Kroz pakao do raja! Tako bi najkraće mogao da se opiše životni i profesionalni put jednog od najboljih rukometnih golmana današnjice, zvanično najboljeg čuvara mreže poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Evropskog prvenstva i „ministra odbrane" Srbije - Darka Stanića (33).
Rođeni Mojkovčanin postao je heroj nacije, idol mladima, prvi među jednakim srebrnim „orlovima" i igrač kom se najčešće klicalo u Beogradskoj areni. Nepunih šest godina ranije stajao je na ivici ambisa, gotovo pomiren sa tim da je njegova profesionalna karijera završena.

Tek što je iz Crvene zvezde prešao u švajcarski Grashopers pao je na antidoping testu, jer je bio pozitivan na kokain. Usledila je suspenzija od strane Olimpijskog komiteta Švajcarske na dve godine i pad na dno bio je neminovan i ekspresan...

Stanić danas, s pozicije najomiljenijeg reprezentativca Srbije, kaže da je preživeo neverovatno iskustvo vraćanja sa dna, što pare ne mogu da kupe. Da je živeo nekoliko života, ali i kad bi mogao, ne bi promenio prošlost, ni jedan jedini dan.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

rukometdrogastanicnajbolji golman
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.