Danas na OI košarkaši i kajakaši

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas na OI košarkaši i kajakaši

Današnji dan za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Riju biće znatno "mirniji" nego nekoliko prethodnih, a nastupiće samo takmičari u brzom hodanju, kajakaši i na kraju košarkaši.

Od 13 sati startuje trka u brzom hodanju na 50 kilometara, a Srbija će imatu trojicu predstavnika - Predraga i Nenada Filipovića, kao i Vladimira Savanovića.

Sat kasnije, od 14, na redu su kvalifikacije u kajaku, a Srbija će imati tri posade - Marko Novaković u disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << K1-200 metara, zatim četverac Nikolina i Olivera Moldovan, Milica Starović i Dalma Benedek-Ružičić u disciplini K4-500 metara i muški četverac Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić i Vladimir Torubarov u disciplini K4-1000 metara.

Ipak, šlager dana biće polufinale košarkaškog turnira između Srbije i Australije, tačno u ponoć, u borbi za finale i najmanje srebrnu medalju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.