Dalma ipak u A finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalma ipak u A finalu!

Usvojena žalba Srbije

Srpska kajakašica Dalma Ružičić Benedek učestvovaće u A finalu trke na 500 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, pošto je žalba kajakaškog tima Srbije usvojena.

Bendek Ružičić je polufinale izveslala za minut i 57,294 sekunde, te tako zauzela treće mesto u svojoj grupi.

To vreme joj, na kraju, ipak bilo dovoljno da se kao jedna od dve najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trećeplasirane kajakašice iz tri polufinalne trke plasira u finale, pošto je glavni sudija usvojio žalbu srpskog tima.

Prvobitno je došlo do greške u sistemu koji je rangirao takmičarke samo po vremenima, a ne po plasmanu i vremenima. Prema pravilima, mesto u A finalu obezbeđuju prve dve takmičarke iz svake polufinalne trke, kao i dve najbolje trećeplasirane.

Finalna trka na Igrama u Rio de Žaneiru održaće se sutra od 15.11 sati.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.