Ispravljena greška sudija, Dalma ipak u A finalu!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispravljena greška sudija, Dalma ipak u A finalu!

Usvojena je žalba kajakaškog tima Srbije na spisak takmičarki u K1-500 u A finalu, pa je Dalma Ružičić-Benedek obezbedila mesto u A finalu!

Do zabune je došlo zbog greške u sistemu, koji je rangirao takmičarke po vremenima, a ne po plasmanu i po vremenima.

Prema pravilima, mesto u A finalu obezbeđuju prve dve takmičarke iz svake polufinalne trke, kao i dve trećeplasirane koje su izveslale najbrže vreme.

Glavni sudija je usvojio žalbu srpskog tima jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Dalma Ružičić-Benedek imala drugo najbrže vreme od svih trećeplasiranih takmičarki u polufinalu.

Time što je kajakaški tim olimpijske misije Srbije uspeo da ispravi ovu sudijsku grešku, srpski kajakaši su izborili ukupno tri A finala i u četvrtak će se boriti za medalje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.