DOK CELA SRBIJA SLAVI ZLATO: Supruga selektora Kovača je RAZOČARANA! Evo i zbog ČEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK CELA SRBIJA SLAVI ZLATO: Supruga selektora Kovača je RAZOČARANA! Evo i zbog ČEGA!

Proslavljeni reprezentativac pokorio Evropu i sa trenerske klupe.

Za samo nekoliko nedelja uspeo je Slobodan Kovač da od srpskih odbojkaša, koji su izgubili bitku na kvalifikacionom olimpijskom turniru od Italije, stvori moćnu velesilu i osvoji Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Pobedom nad Slovenijom u finalu, Plava četa je posle osam godina vratila šampionski pehar u Srbiju, a nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentativca učini najboljim selektorom na Starom kontinentu.

Posle meča sa Slovencima, selektor Orlova je otkrio zanimljivu priču. Naime, pre šampionata razgovorao sa suprugom Tanjom Bilbijom-Kovač o odmoru i napomenuo joj da neće ići.

- Kada me je supruga pitala da odemo na odmor kad se vratim sa Evropskog prvenstva očekivajući da će to biti ranije nego što je ispalo, rekao sam joj da nisam siguran kada ćemo moći, jer kad se vratimo treba da idem na prijem, verovao sam u to - prokomentarisao je Slobodan Kovač, ne skidajući osmeh zadovoljstva sa lica.

Inače, Tanja Bilbija-Kovač je tokom igračke karijere branila boje Mladosti iz Zagreba i užičkog Jedinstva. U vitrinama ima sedam šampionskih titula i isto toliko u Hrvatskoj, a sa istom ekipom se popela se na krov Evrope osvojivši Ligu šampiona 1991. a zatim i bronzu na prvom izdanju Svetskog klupskog prvenstva koje se održalo u Brazilu. Dugo godina igrala je i za nacionalni tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda odbojkašica Stefana Veljković, devojka reprezentativca Srbije Srećka Lisinca.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.