Bokseri niškog Viteza trostruki omladinski šampioni države, zlatna medalja i za Vlasotinčanina

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2023, 13:45

Bokseri niškog Viteza trostruki omladinski šampioni države, zlatna medalja i za Vlasotinčanina

Najbolji mladi bokseri Srbije od 6. do 9. aprila u Valjevu bili su učesnici Državnog prvenstva na kome su se takmičari niškog Viteza okitili sa po tri zlatne i srebrne medalje. Do najsjajnijeg odličja stigao je Vlasotinčanin Ognjen Bidžić, dok su bokseri Arene osvojili i dve bronzane medalje.

U konkurenciji 62 kluba iz cele Srbije u olimpijskom boksu titulu državnog prvaka u juniorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << konkurenciji do 60 kilograma odbranio je bokser niškog Viteza Ivan Krivačević. Po treći put zaredom prvak države postala je i Nada Krivačević, koje nije imala konkurenciju u borbama juniorki do 52 kilograma. Bidžić bez konkurencije; foto: BK Arena Vlasotince;

Do prvog mesta stigao je i pionir Uroš Radovanović (45 kg), dok su se na drugi stepenik pobedničkog postolja popeli pioniri Petar Orlović (37 kg) i Ognjen Stanković (45 kg), kao i Boris Jakšić u takmičenju kadeta (50 kg).

Prvaka Srbije ima i Vlasotince, pošto je bokser Arene Ognjen Bidžić bio nezaustavljiv i ostvario sve pobede, dok su bronzane medalje osvojili Jovan Dimitrijević i Luka Nikolić.

Iz tog vlasotinačkog kluba nadaju se da će se Bidžić naći i na spisku selektora za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali i da će Vlasotince i u budućnosti biti jedan od značajnih bokserskih centara u Srbiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.