Bivši NFL igrač razvalio vrata toaleta kako bi se oslobodio u Sočiju

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši NFL igrač razvalio vrata toaleta kako bi se oslobodio u Sočiju

Džoni Kvin je dospeo u centar pažnje svojim neobičnim rešenjem kako da u olimpijskom selu u Sočiju izađe na kraj sa činjenicom da je bio zaglavljen u toaletu.

Ovaj bivši NFL igrač, koji je 2007. bio hvatač ekipe Bafalo Bilsa, a naredne sezone Grin Bej Pekersa, rešio je da se mane američkog fudbala i nedugo zatim postao reprezentativac SAD u bobu.

U Soči je doputovao kao američki olimpijac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a onda se zaglavio u toaletu, bez da je kod sebe imao telefon kako bi pozvao pomoć.

Kako nije hteo da čeka više od sat vremena dok mu se kolega Džastin Olsen vrati iz teretane - Džoni Kvin je rešio da razvali vrata i... na fotografiji koju je objavio na Tviteru, možete da vidite kako je to izveo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši NFL igrač razvalio vrata toaleta kako bi se oslobodio u Sočiju

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Džoni Kvin je dospeo u centar pažnje svojim neobičnim rešenjem kako da u olimpijskom selu u Sočiju izađe na kraj sa činjenicom da je bio zaglavljen u toaletu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.