BRONZANA MEDALjA: Staša Gejo na Svetskom kupu u italijanskom Briksenu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2023, 14:03

BRONZANA MEDALjA: Staša Gejo na Svetskom kupu u italijanskom Briksenu

 
Do prve medalje na takmičenjima Svetskog kupa u 2023. godini Staša Gejo stigla je u disciplini bolder, u italijanskom gradu Briksenu, gde je osvojila 3. mesto i okitila se bronzanom medaljom.

 
Članica Penjačko-alpinističko-ekspedicijskog kluba Niš u finalu je osvojila 3 vrha, 4 zone, ali i sa dva pokušaja više od Korejanke Seo, koja je zauzela 2. mesto. Ispred njih u konačnom plasmanu našla se Amerikanka Grosman kojoj je pripala zlatna medalja, objavio je Olimpijski komitet Srbije.
 
 
Gejo će sa osvojenom bronzanom medaljom popraviti plasman na svetskoj rang listi, pošto je pre ovog takmičenja u bolder disciplini bila na 13. mestu sa osvojenih 1552 poena....
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.