Bronzana medalja za Stašu Gejo na Svetskom kupu u italijanskom Briksenu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jun.2023, 12:01

Bronzana medalja za Stašu Gejo na Svetskom kupu u italijanskom Briksenu

Do prve medalje na takmičenjima Svetskog kupa u 2023. godini Staša Gejo stigla je u disciplini bolder, u italijanskom gradu Briksenu, gde je osvojila 3. mesto i okitila se bronzanom medaljom.

Članica Penjačko-alpinističko-ekspedicijskog kluba Niš u finalu je osvojila 3 vrha, 4 zone, ali i sa dva pokušaja više od Korejanke Seo, koja je zauzela 2. mesto. Ispred njih u konačnom plasmanu našla se Amerikanka Grosman kojoj je pripala zlatna medalja. Gejo će osvajanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 3. mesta popraviti plasman u generalnom plasmanu Svetskog kupa; foto: OKS

Gejo će sa osvojenom bronzanom medaljom popraviti plasman na svetskoj rang listi, pošto je pre ovog takmičenja u bolder disciplini bila na 13. mestu sa osvojenih 1552 poena.

Nišlijka je tokom ove godine učestvovala na tri Svetska kupa, u Hačiodidžiju je zauzela 27. mesto, u Seulu je bila na 10. mestu, dok je u Pragu osvojila 5. mesto.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

BRONZANA MEDALjA: Staša Gejo na Svetskom kupu u italijanskom Briksenu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2023

 . Do prve medalje na takmičenjima Svetskog kupa u 2023. godini Staša Gejo stigla je u disciplini bolder, u italijanskom gradu Briksenu, gde je osvojila 3. mesto i okitila se bronzanom medaljom.. .  . Članica Penjačko-alpinističko-ekspedicijskog kluba Niš u finalu je osvojila 3 vrha, 4 zone,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.