Arhivirani i Bugari, hokejaši sve bliži Olimpijskim igrama, odluka protiv Hrvatske!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arhivirani i Bugari, hokejaši sve bliži Olimpijskim igrama, odluka protiv Hrvatske!

Hokejaši Srbije stigli su na korak do plasmana u sledeći krug kvalifikacija za Olimpijske igre u Pekingu 2022, pošto su danas drugom meču u Sisku savladali Bugarsku sa 7:0.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Uroš Bjelogrlić sa četiri gola, Ivan Anić upisao je gol i asistenciju, a Pavle Podunavac i Lazar Leštarić po dva uspešna dodavanja.

Iako su hokejaši Srbije u prvom delu današnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča čak 20 puta pokušali da savladaju golmana Bugarske Dmitra Dimitrova, samo je jednom pak završio u mreži, a precizan je bio samo Dušan Grković.

U nastavku meča stvari su došle na svoje mesto. U 23. minutu drugi gol za Srbiju postigao je najmladji reprezentativac Mateja Popović, a četiri minuta kasnije Uroš Bjelogrlić je postigao svoj prvi pogodak na meču.

Ivan Anić je nastavio niz za 4:0, da bi do kraja meča Bjelogrlić još postigao još tri gola.

Hokejaši Srbije odlučujući meč igraju sutra protiv domaćina turnira, selekcije Hrvatske. Meč je na programu od 17 časova

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Druga pobeda hokejaša Srbije u kvalifikacijama za ZOI

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 01:12

Hokejaši Srbije stigli su na korak do plasmana u sledeći krug kvalifikacija za Olimpijske igre u Pekingu 2022, pošto su drugom meču savladali Bugarsku sa 7:0...Najefikasniji u redovima Srbije bio je Uroš Bjelogrlić sa četiri gola, Ivan Anić upisao je gol i asistenciju, a Pavle Podunavac i Lazar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.