ATLETIKA: Bolt spreman za nove titule

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATLETIKA: Bolt spreman za nove titule

Olimpijski šampion i svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Jusein Bolt poručio je da je spreman da vrati titulu svetskog prvaka na 100 i da odbrani trofej na 200 metara na Prvenstvu sveta u Moskvi, od 10. do 18. avgusta.
(FOTO: AP)
Bolt je na šampionatu sveta u Daegu 2011. zbog pogrešnog starta u finalu trke na 100 metara bio diskvalifikovan, a titula je otišla u ruke njegovog zamljaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Johana Blejka.
Želim da pobedim u svakoj trci u kojoj ću se takmičiti. Finale trke na 100 i 200 metara u Moskvi za mene će biti vrhunac ove sezone – rekao je Bolt.
On je ocenio da mu se forma i brzina popravljaju iz trke u trku.
Sezona mi je do sada bila dobra. Svake nedelje sam sve jači, a moja eksplozivnost, brzina i izdržljivoszt su svakim danom sve bolji – rekao je Bolt.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt: Želim da pobedim u svakoj trci

Izvor: Sportal.rs, 05.Avg.2013

Jusen Bolt, olimpijski šampion i svetski rekorder, kaže da je spreman da vrati titulu svetskog prvaka na 100 i da odbrani trofej na 200 metara na prvenstvu sveta u Moskvi, od 10.

Nastavak na Sportal.rs...

Bolt: Spreman sam za nove titule

Izvor: Blic, 06.Avg.2013, 14:20

Olimpijski šampion i svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Usein Bolt poručio je da je spreman da vrati titulu svetskog prvaka na 100 i da odbrani trofej na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Moskvi, od 10. do 18. avgusta...Bolt je na šampionatu sveta u Daeguu 2011. zbog pogrešnog starta u finalu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.