Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADUT MANJE ZA ARGENTINU: Priđoni ne ide na Olimpijske igre

Za razliku od Manua Đinobilija koji je potvrdio da že igrati za nacionalni tim Argentine na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju nećemo gledati Pabla Priđonija.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa objavio je na svom tviter profilu da neće moći da igra za “gaučose” u Rio de Žaneiru.
On je tokom bogate karijere sa Argentinom osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu, a ima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i po jedno zlato i bronzu odnosno dva srebra sa kontinentalnih šampionata.
Argentinci će u Brazilu igrati u grupi B na košarkaškom turniru protiv selekcija domaćina, Španije, Litvanije, Nigerije i jednog kvalifikanta.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Priđoni odlučio: Ne idem u Rio

Izvor: B92, 30.Mar.2016, 05:01

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Pablo Priđoni neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...“Veoma mi je žao, ali neću doneo sam odluku da ne igram za reprezentaciju na OI. Odluka nije bila laka i želim da se zahvalim ljudima koji su mi slali poruke i želeli da igram. Tužan sam, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.