Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Avg.2021, 12:13

50. biciklistička trka na Ušću „Olimpijske nade – Trofej Beograda“

Međunarodna juniorska biciklistička trka Olimpijske nade – Trofej Beograda „Milan Panić“, ovog vikenda održava se po 50. put. U organizaciji Biciklističkog saveza Beograda, trka će 7. i 8. avgusta 2021. okupiti najbolje juniore iz regiona. Tokom održavanja trke, sutra od 8.00 do 19.15 i prekosutra od 8.00 do 13.30 doći će do promena u radu … Članak 50. biciklistička trka na Ušću „Olimpijske nade – Trofej Beograda“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Promena trasa sutra pojedinih linija javnog prevoza, zbog održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke

Izvor: Danas, 06.Avg.2021

Sekretarijat za javni prevoz Beograda saopštio je danas da će zbog održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke "Olimpijske nade – Trofej Beograda" na prostoru kod Ušća, sutra od 8:00 do 19:15 i u nedelju od 8:00 do 13:30 biti promenjena trasa pojedinih linija javnog prevoza.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.