ZOI: Petrović 87. na 20 kilometara

Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOI: Petrović 87. na 20 kilometara

VANKUVER - Reprezentativac Srbije u biatlonu Milanko Petrović zauzeo je danas na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru pretposlednje 87. mesto u pojedinačnoj trci na 20 kilometara, postigavši rezultat od 59 minuta i 44 sekunde. Zlatnu medalju, treću za Norvešku, osvojio je Emil Hegle Svendsen rezultatom 48:22,5 minuta, a srebrnu medalju podelili su njegov zemljak Ole Ajnar Bjorndalen i Belorus Sergej Novikov, obojica sa identičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zaostatkom od po 9,5 sekundi.

Tragičar takmičenja bio je Rus Nikolaj Kruglov, koji je do polovine staze, pred drugo gađanje, imao medalju "u džepu". Njemu je iznenada otpao remen sa puške i bio je prinuđen da najteži deo uspona trči sa puškom u jednoj, a štapovima u drugoj ruci, čime je izgubio svaku šansu za medalju. Kruglov je tako na kraju završio na 11. mestu, iako nije imao nijedan promašaj.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.