Vojvođanska banka produžila ugovor sa OKS

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanska banka produžila ugovor sa OKS

Vojvođanska banka produžila je danas ugovor o strateškom partnerstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije na još tri godine, čime se pridružila sponzorskom pulu OKS na projektu "Zajedno za London 2012".

Sponzorski ugovor potpisali su predsednik Izvršnog odbora banke Marinis Stratopulos i predsednik OKS Vlade Divac, koji je tom prilikom rekao da mu je posebno drago što je Vojvođanska banka već treći ciklus deo sponzorskog pula OKS.

- Naš osnovni cilj je da sportistima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obezbedimo najbolje uslove za pripreme za kvalifikaciona takmičenja, ali i samu Olimpijadu. Prva takmičenja očekuju nas već ove godine i zato nam je priključenje Vojvođanske banke izuzetno važno - rekao je Divac, prenosi Beta.

Vojvođanska banka trogodišnim ugovorom o sponzorstvu, dodao je Vlade, pokazala je da vrhunski sport u Srbiji prepoznaje kao pravo mesto za ulaganje zbog čega im je posebno zahvalan.

- OKS nije pravio procenu koliko je sredstava potrebno za pripremu naših sportista za London, ali iskreno da vam kažem koliko god uspemo novca da objedinimo uvek će biti malo u odnosu na sportiste koji su u zemljama koje prave fenomenalne rezultate - kazao je Divac.

On je istakao da je neverovatno da naši sportisti sa sredstvima, koja mi kao društvo uspevamo da odvojimo za njih, ipak uspevaju da naprave nekakve rezultate, što znači da su vrlo talentovani i da im je potrebna inicijalna podrška, pogotovo u godinama kada stvaraju karijeru.

- Mislim da im posebna podrška nije potrebna kada već izgrade karijeru, ali im je u periodu kada je stvaraju, a to je u uzrasnoj kategoriji od 16 do 18 godina, takva podrška neophodna - rekao je Divac i pozvao zainteresovane kompanije u Srbiji da se pridruže sponzorskom pulu OKS.

Marinis Stratopulos je rekao da je Vojvođanska banka ponosna što nastavlja partnerstvo sa OKS koje je počelo još 2004. godine, jer time banka postaje deo najboljeg tima i zvanična banka OKS.

- Naš cilj je da podržimo OKS do ostvarenja ciljeva u Londonu, a sportistima da pomognemo da rezultatima steknu pravo učešća na Olimpijadi. Verujem da će im finansijska podrška pomoći da se plasiraju u London i osvoje neku od medalja - rekao je Stratopulos.

Današnjoj svečanosti prisustvovali su atletski reprezentativci Ivana Španović i Mihalj Dudaš....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.