Vlada naložila rešavanje stambenog pitanja Milice Mandić

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada naložila rešavanje stambenog pitanja Milice Mandić

Vlada Srbije na današnjoj redovnoj sednici donela je odluku da se reši stambeno pitanje olimpijske šampionke u tekvondou Milice Mandić.

– Vlada Srbije je naložila Generalnom sekretarijatu da u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva i urbanizma, Ministarstvom omladine i sporta i Republičkom direkcijom za imovinu reši stambeno pitanje Milici Mandić, osvajaču zlatne medalje za Srbiju, na Olimpijadi u Londonu – ističe se u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Premijer Ivica Dačić je pre dva dana prilikom prijema za srpske olimpijce najavio donošenje ovakve odluke.
– Milica je osvojila prvo zlato za Srbiju otkako se zemlja takmiči samostalno. Želim da joj kažem da će Vlada doneti odluku da joj bude rešeno stambeno pitanje – rekao je tada Dačić.
Milica će sama da odluči s kim će da živi u tom stanu i vlada se neće mešati, šaljivo je poručio Dačić.
Mandićeva je na Igrama u Londonu osvojila zlatnu medalju u kategoriju preko 67 kilograma.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Ivica Dačić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vlada odlučila: Stan za Milicu Mandić

Izvor: Mondo, 16.Avg.2012

Vlada Srbije na današnjoj redovnoj sednici donela je odluku da se reši stambeno pitanje olimpijske šampionke u tekvondou Milice Mandić..."Vlada Srbije je naložila Generalnom sekretarijatu da u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva i urbanizma, Ministarstvom omladine i sporta i Republičkom direkcijom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.