Selektor Crne Gore, Ranko Perović: Ostao sam bez teksta

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Avg.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Crne Gore, Ranko Perović: Ostao sam bez teksta

Crnogorskim igračima teško je pao poraz od reprezentacije Srbije u borbi za bronzanu olimpijsku medalju, a selektor Ranko Perović posle utakmice uhvatio se za glavu ne verujući šta je snašlo njegovu ekipu.
U dramatičnom meču za treće mesto na Olimpijskim igrama Delfini su Londonu sa 12:11.
Ne znam šta reći. Nemam reči, izgubili smo utakmicu sa milion šansi. Sve smo napravili, ali smo na kraju primili neke čudne golove. Nismo bili dovoljno koncentrisani u napadu, da završimo utakmicu. Potpuno sam ostao bez teksta – izjavio je Perović, a prenose podgoričke „Vijesti”.
List navodi da je jedan od najboljih igrača Crne Gore, iskusni Vladimir Gojković, porazom završio karijeru i da današnji neuspeh boli pošto je Crna Gora drugi put uzastopno stigla do polufinala, ali ne i do medalje na Olimpijskim igrama.
Mislim da smo odigrali dobro. Vodili smo celu utakmicu, imali i 11:8, ali smo opet primili nesrećan gol. Nikić je ubacio odbitak da se Srbija vrati na jedan razlike, a onda su stigla i dva fenomenalna gola Filipovića. Imali smo dva puta po igrača više, ali ih nismo iskoristili – rekao je Gojković, dodajući da je igračima najteže što nisu osvojili olimpijsku bronzu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.