SKIJANJE: Bez Janka u Bormiju

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Dec.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKIJANJE: Bez Janka u Bormiju


Aktuelni olimpijski šampion u veleslalomu Švajcarac Karlo Janka propustiće zbog bolesti takmičenje u spustu koje se u okviru Svetskog kupa održava 29. decembra u Bormiju.
Švajcarac je i uoči sezone imao sličnih problema izazvanih, kako je navedeno, „virusom koji izaziva fizičku iscrpljenost”.
Janka (24) je ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pored olimpijskog zlata, osvojio i titulu ukupnog pobednika Svetskog kupa, kao i mali kristalni globus u veleslalomu.
Švajcarski skijaš je 2009. godine na prvenstvu sveta u Val D'Izeru osvojio zlatnu i bronzanu medalju u veleslalomu, odnosno spustu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.