Danas na olimpijskim borilištima: Čavić i Đoković za medalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas na olimpijskim borilištima: Čavić i Đoković za medalje

PEKING - Srpski takmičari danas nastavljaju takmičenje na Olimpijskim igrama u Pekingu, a plivač

Milorad Čavić i teniser Novak Đoković pokušaće da svojoj zemlji donesu prve medalje.

Čavić će u 4.10 po srednjeevropskom vremenu nastupiti u finalu na 100 metara delfin, discipline u kojoj je, u kvalifikacionoj trci u Pekingu, postavio olimpijski rekord.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se sa Džejmsom Blejkom iz SAD boriti za bronzanu medalju u muškom singlu. Taj meč biće drugi na Centralnom terenu na kome takmičenje počinje u 10 sati po srednjeevropskom vremenu.

Takmičenje će, ipak, prvi početi atletičar Predrag Filipović u disciplini 20 kilometara hodanje.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije potom će, od 6.30, sa Nemačkom igrati meč četvrtog kola Grupe B u kome mora da pobedi kako bi ostala u konkurenciji za polasmanom u četvrtfinale turnira.

Vaterpolo reprezentacija nastupiće u 10.40, kada će sa Kinom igrati utakmicu četvrtog kola Grupe B.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.