Bolt na stazi samo osam dana posle saobraćajke

Izvor: Blic, Tanjug, 08.Maj.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt na stazi samo osam dana posle saobraćajke

Osam dana posle saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio lakše povrede, svetski rekorder i olimpijski šampion na 100, 200 i 4x100 metara Jamajčanin Jusein Bolt u četvrtak je prvi put trenirao, prenele su danas svetske agencije.

"Bolt je trenirao tek toliko da vidimo kako će organizam reagovati. I dalje oseća blago probadanje u predelu levog stopala, ali ništa nije ozbiljno", rekao je Boltov trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Glen Mils.

Bolt je doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini Kingstona, kada je izgubio kontrolu nad automobilom sleteo s klizavog puta. Pream rečima njegovog trenera, neizvesno je učešće Bolta u egzibicionoj uličnoj trci na 150 metara koja bi trebalo da bude održana 17. maja.

" Održaćemo do tada još nekoliko treninga, kako bismo utvrdili da li je Jusein spreman za trku", precizirao je Mils.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt na stazi posle "saobraćajke"

Izvor: B92, 08.Maj.2009

Osam dana posle "saobraćajke"u kojoj je zadobio lakše povrede, svetski rekorder i olimpijski šampion Jamajčanin Usein Bolt u četvrtak je prvi put trenirao...Osam dana posle saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio lakše povrede, svetski rekorder i olimpijski šampion na 100, 200 i 4x100 metara Jamajčanin...

Nastavak na B92...

Bolt počeo da trenira

Izvor: RTS, 08.Maj.2009

Osam dana posle saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio lakše povrede svetski rekorder i olimpijski šampion na 100, 200 i 4x100 metara Jamajčanin Jusein Bolt u četvrtak je prvi put trenirao..."Bolt je trenirao tek toliko da vidimo kako će organizam reagovati. I dalje oseća blago probadanje u predelu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.