Beograd ponos Evrope

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd ponos Evrope

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković, otvorila je Evropski šampionat u kajaku i kanuu na mirnim vodama.
Ministarka je istakla da je ponosna što je mogla da pomogne u organizaciji jednog ovakvog takmičenja i Kajakaškom savezu Srbije koji ima tradiciju dugu preko pet decenija.
Kajakaški savez je doneo u Srbiju mnoga takmičenja visokog nivoa i ja ih u budućnosti očekujem još više. Očekujemo za dva meseca i šampionat sveta u Segedinu, tako da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ovo prvenstvo biti dobar uvod za još bolje rezultate i nadam se, ostvarene olimpijske norme u Mađarskoj – rekla je na otvaranju Snežana Samardžić Marković, napominjući da je kajak Srbiji doneo tri zlatne i dve srebrne olimpijske medalje. – Ponosna sam što u sastavu reprezentacije ima 11 kandidata za London. Zbog tradicije u rezultatima, zbog odlične organizacije, ali i zbog budućih olimpijskih kandidata, Ministarstvo omladine i sporta je zajedno sa gradom Beogradom pružilo veliku podršku ovom takmičenju.
Posle svečanog defiela učesnika, i pozdravnih govora Mirka Nišovića, predsednika KSS i Alberta Vudsa, predsednika Evropske kajakaške asocijacije (ECA), podizanjem zastave na jarbol uz „Odu radosti“ himnu ECA, šampionat Starog kontinenta na Adi je i zvanično otvoren...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.