OTVORENO PRVENSTVO EVROPE U KAJAKU NA ADI CIGANLIJI

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENO PRVENSTVO EVROPE U KAJAKU NA ADI CIGANLIJI

BEOGRAD - Svečanom ceremonijom na beogradskoj Adi Ciganliji u četvrtak je otvoreno seniorsko Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu, koje će trajati do 19. juna.

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković istakla je da je ovo prilika da se spoji prijateljstvo i kajak, kao i da se sportistima pruže maksimalni uslovi za ostvarenje rezultata.

"Ovo je prilika i da se Republika Srbija, grad Beograd i svi koji učestvuju u organizaciji ovog takmičenja, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čelu s Kajakaškim savezom Srbije, pokažu kao dobri domaćini", rekla je Samardžić Markovićeva.

Ona je dodala da veruje da će ambicija takmičara za najveće sportske domete upravo na ovom šampionatu dobiti punu potvrdu i poželela svim učesnicima uspeh i sreću.

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije Mirko Nišović poželeo je dobrodošlicu takmičarima i zahvalio Evropskoj kajakaškoj asocijaciji na ukazanom poverenju. "Ovo prvenstvo doprineće omasovljenju kajakaškog sporta u Srbiji.

Zahvaljujem ministarstvu omladine i sporta kao i gradskoj vladi na pruženoj materijalnoj i stručnoj pomoći u organizaciji", rekao je Nišović.

Na Evropskom prvenstvu učestvovaće oko 650 takmičara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Adi Ciganliji počelo EP za kajakaše (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 16.Jun.2011

Svečanom ceremonijom na beogradskoj Adi Ciganliji, danas je otvoreno seniorsko Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu, koje će trajati do 19. juna i na kojem će učestvovati blizu 650 takmičara.

Nastavak na Sportal.rs...

Otvoreno EP u kajaku i kanu na Adi Ciganliji

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2011, 14:54

Svečanom ceremonijom na beogradskoj Adi Ciganliji u četvrtak je otvoreno seniorsko Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu, koje će trajati do 19. juna...Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković istakla je da je ovo prilika da se spoji prijateljstvo i kajak, kao i da se sportistima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.