Izvor: Radio 021, 19.Avg.2020, 17:33

Voša se nada da će na utakmici sa Partizanom biti publike na "Karađorđu"

Iako je pred Vojvodinom gostovanje u Kruševcu protiv Napretka, uprava kluba već razmišlja o derbiju protiv Partizana.

Voša u petom kolu Superlige Srbije odlazi na gostovanje u Kruševac, gde će igrati protiv 16. tima u šampionatu.

Ipak, uprava kluba već sada sa nestrpljenjem očekuje izazov koji ih očekuje u šestom kolu, kada na "Karađorđe" dolazi Partizan. Veliki rival Novosađana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nije dobro prošao u poslednje dve utakmice sa Vojvodinom. Najpre su crveno-beli slavili u finišu prvenstva, da bi potom u finalu Kupa srušili Partizan u penal seriji.

"Videlo se u prvim utakmicama da nam nedostaju pripremne utakmice, ali sam zadovoljan bodovnim saldom, mislim da je to dobar put. Ako vežemo sve to sada sa utakmicom protiv Napretka u Kruševcu, mi ćemo našeg velikog protivnika Partizana dočekati u jednom miru, jednoj dobroj pripremi za tu utakmicu, uz želje i nade da ćemo imati i našu publiku na toj utakmici, makar u nekom ograničenom broju", poručio je v. d. predsednika Upravnog odbora Vojvodine Dragoljub Samardžić.

On je najavio da će se u četvrtak, 20. avgusta, održati još jedna sednica Upravnog odbora kluba, na kojoj će biti, kako je najavio, nekoliko interesantnih tema, ne otkrivajući o čemu se radi.

Voša u četiri kola ima dve pobede i dva remija, što je smešta na osmo mesto u šampionatu. Utakmica protiv Partizana igra se krajem avgusta, ali će Vojvodina pre toga morati da preskoči kruševačku prepreku u nedelju, 23. avgusta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Voša se nada navijačima na meču protiv Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2020

Barem u ograničenom broju..Imaće ljubitelji fudbala u Srbiji poslasticu 29. avgusta jer tog datuma Vojvodina dočekuje Partizan i biće to vrlo zanimljiv okršaj na Karađorđu...Crno-beli do tog duela imaju susret sa Inđijom i RFS-om, dok Vojvodina ima sudar protiv Napretka u gostima u okviru Superlige...Ipak,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.