Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2021, 15:24

U toku saslušanje Dijane Hrkalović o vezama sa Elezom i Veljom Nevoljom

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, saslušana je u SBPOK-u, povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaju “Večernje novosti”. Hrkalović je u SBPOK došla u pratnji dva advokata.
Nakon hapšenja vođe navijača Partizana Veljka Belivuka i opsežne akcije policije u kojoj su uhapšeni i Belivukovi najbliži saradnici, steže se obruč oko Nebojše Stefanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Rat između Aleksandra Vučića i aktuelnog ministra vojske, a bivšeg ministra MUP, očigledno doživljava kulminaciju.
Juče je priveden Slaviša Kokeza, dugogodišnji prijatelji i saradnik predsednika države i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a danas je saslušana i Dijana Hrkalović koja je nekada žarila i palila u MUP-u.
Da li je sledeći na spisku Stefanovićevih najbližih saradnika i Aleksandar Papić, Stefanovićev kum i takođe čovek od poverenja?
Očigledno da rat između Vučića i Stefanovića bukti i dostiže svoj vrhunac.
Podsetimo, Dijana Hrkalović je javnosti poznata zbog povezanosti sa ubijenim vođom Partizanovih navijača Aleksandrom Stankovićem poznatijim kao Sale Mutavi. Kada je ubijen, na lice mesta je navodno došla i tadašnja prava ministarka policije Hrkalović, koja je na vrlo emotivan način reagovala na ubistvo. Saleta Mutavog je na mestu glavnog bosa zamenio Velja Nevolja. Veza države sa njegovim kriminalnim gangom je postala još očiglednija.
Hrkalović se našla pod svetlom kamere 2018. godine na lokalnim izborima u Lučanima, kada su otkriveni džipovi bez saobraćajnih oznaka koji su patrolirali Dragačevom i pretili građanima da moraju da glasaju za SNS.
Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obavestio je sindikate 1. avgusta 2017. da je obrazovana Radna grupa za saradnju sa sindikalnim organizacijama, na čijem čelu će biti državna sekretarka Hrkalović.
Povodom 27. rođendana Nezavisnog sindikata policije predsedavajući predsedništva Velimir Lukić i član predsedništva Srđan Jovanović uručili su plaketu Državnom sekretaru MUP-a Dijani Hrkalović u “znak zahvalnosti na pruženoj nesebičnoj pomoći i podršci u realizaciji programskih načela sindikata”, kako piše na plaketi, prenosi Direktno.
“Jebaću vam majku kad dođem na vlast”: Policajac koji je 2012. hapsio Dijanu Hrkalović o njenim pretnjama, aferama i maltretiranju kolega

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeno saslušanje: Hrkalovićka pristala na poligraf pa se u poslednjem momentu predomislila

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2021

Dijana Hrkalović koja je danas bila na saslušanju u SBPOK, ponovo je odbila poligraf.. Hrkalović je danas bila na saslušanju u SBPOK, povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja.. Bivša državna sekretarka MUP, odbila je i pre nešto više od...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.