Umro Zlatko Kranjčar

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 11:16

Umro Zlatko Kranjčar

Umro je bivši selektor Hrvatske Zlatko Cico Kranjčar, prenosi Večernji list.

Kranjčar je rođen 1956. godine, a umro je u bolnici nakon kratke i teške bolesti.

On je otac fudbalera Nika Kranjčara.

Kranjčar je tokom igračke karijere (1973-1991) nastupao za Dinamo Zagreb, Rapid Beč i Sankt Pelten i na 582 utakmice postigao 257 golova.

Na 11 nastupa za Jugoslaviju dao je tri gola, a dva puta je nosio i dres Hrvatske i jednom bio strelac. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Po okončanju igračke karijere počeo je trenersku tokom koje je vodio više od 20 klubova i reprezentacija, uključujući Dinamo Zagreb, Rijeku i NK Zagreb, sa kojim je osvojio senzacionalnu titulu 2002, a predvodio je i Crnu Goru.

Poslednji angažman imao je kao selektor U23 selekcije Irana, koju je predvodio do kraja prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upad u zgradu vlade; pada Pašinjan? VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Jerevan -- Protivnici jermenskog premijera Nikole Pašinjana upali su u zgradu vlade u centru Jerevana, javljaju RIA Novosti...Opozicionari su održali skup u holu zgrade u prizemlju, pozivajući zaposlene da ne učestvuju na skupu pristalica Pašinjana...Oni su uzvikivali parole sa zahtevom da Pašinjan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.