Izvor: Radio 021, 05.Avg.2021, 16:56

Šta nas čeka sutra: Tri polufinala - košarkašice, odbojkašice, vaterpolisti i karatistkinja Preković

Košarkašice, odbojkašice i vaterpolisti Srbije u petak igraju polufinalne mečeve na Olimpijskim igrama u Tokiju, a nastupiće i karatistkinja Jovana Preković.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u petak na OI: Tri velika polufinala

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021

Bliži se kraj Olimpijskim igrama u Tokiju, a Srbija je u konkurenciji za još četiri medalje – u igri su ženska košarkaška, muška vaterpolo i ženska odbojkaška reprezentacija, a tu je i karatistkinja Jovana Preković, koja u petak započinje učešće.

Nastavak na N1 televizija...

UŽIVO (Olimpijske igre 14. dan): Preković osvojila zlato, vaterpolisti u finalu, odbojkašice i košarkašice će se boriti za bronzu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2021, 00:14

Karatistkinja Jovana Preković plasirala se u finale, kao i vaterpolisti. Odbojkašice Srbije poražene u polufinalu od reprezentacije SAD. Košarkašice poražene, takođe od SAD-a. ..14.41 - Filipović: Ne treba se igrati sa srpskim inatom..Ne treba se igrati sa srpskim inatom, pokazalo se mnogo puta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.