Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020, 14:22

Preminuo Miša Tumbas, najpoznatiji navijač Partizana

U 66. godini preminuo je jedan od najpoznatijih navijača Partizana ikada - Miša Tumbas.

Miroslav Gajić, odnosno Miša Tumbas, živeo je za crno-bele i retko koja utakmica fudbalskog, košarkaškog, a i drugih sekcija kluba je mogla da prođe bez njega.

Navodno, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Ona je naišla na zaključana vrata, a pošto nije mogla da uđe u Mišin dom, odmah je kontaktirala hitnu pomoć. Kada su lekari ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kuću Tumbasa, mogli su samo da konstatuju smrt.

Poslednjih godina Miša Tumbas prošao je puno nedaća. Od bolesti i teških uslova u kojima je živeo, do brutalnog prebijanja 2015. u Bariču gde je živeo kada su ga trojica mladića oborila na zemlju i bez razloga premlatila. Veliku pomoć navijača crno-belih dobio je tada Tumbas, a posle tri godine dobio je i vodu u svom domu.

Putem društvenih mreža od Tumbasa se oprostio FK Partizan sledećom porukom:

"Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan."

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.