Preminuo Miša Tumbas, najpoznatiji navijač Partizana

U 66. godini preminuo je jedan od najpoznatijih navijača Partizana ikada - Miša Tumbas.

Miroslav Gajić, odnosno Miša Tumbas, živeo je za crno-bele i retko koja utakmica fudbalskog, košarkaškog, a i drugih sekcija kluba je mogla da prođe bez njega.

Navodno, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Ona je naišla na zaključana vrata, a pošto nije mogla da uđe u Mišin dom, odmah je kontaktirala hitnu pomoć. Kada su lekari ušli u kuću Tumbasa, mogli su samo da konstatuju smrt.

Poslednjih godina Miša Tumbas prošao je puno nedaća. Od bolesti i teških uslova u kojima je živeo, do brutalnog prebijanja 2015. u Bariču gde je živeo kada su ga trojica mladića oborila na zemlju i bez razloga premlatila. Veliku pomoć navijača crno-belih dobio je tada Tumbas, a posle tri godine dobio je i vodu u svom domu.

Putem društvenih mreža od Tumbasa se oprostio FK Partizan sledećom porukom:

"Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan."

  • Dule

    04.04.2020 16:12
    To je lik koji se na utakmicama skidao go pred decom!!!!
  • Aleks

    04.04.2020 15:16
    Pocivaj u miru, Grobarcino
  • GNS

    04.04.2020 14:41
    Pozdrav legendo! :( Grobari NS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.