Krunić prošla dalje na US openu, Tipsarević završio takmičenje

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2017, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić prošla dalje na US openu, Tipsarević završio takmičenje

Aleksandra Krunić savladala je na startu US opena Hrvaticu Ajlu Tomljanović, dok je Argentinac Dijego Švarcman bio bolji od Janka Tipsarevića.

Krunić je 232. igračicu sveta savladala rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Meč je trajao jedan minut preko sat vremena.

Na drugoj strani, Tipsarević nije uspeo da izađe na kraj sa Argentincem, inače 33. igračem na ATP listi, koji mu nije dozvolio ni da uzme set. Švarcman je bio bolji rezultatom 3:0 (6:2, 6:4, 7:5), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za dva sata i 23 minuta tenisa.

Od srpskih predstavnika na terenu je bio još i Viktor Troicki, koji je nakon velike borbe, savladao Slovaka Norberta Gomboša sa 3:2.

Autor: RTS
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US Open: Krunićeva nastavlja sa pobedama

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u treće kolo US opena, pošto je savladala Ajlu Tomljanović sa 6:3, 6:2...Posle trijumfa nad Džoanom Kontom u prvom kolu, Krunićeva je nastavila sa sjajnom igrom na mestu na kojem je 2014. godine igrala u osmini finala...U prvih pet gemova videli smo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.