US Open: Janko ostao bez gasa, ništa od duela sa Čilićem

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Janko ostao bez gasa, ništa od duela sa Čilićem

Srpski teniser Janko Tipsarević završio je učešće u drugom kolu US opena, pošto je bolji od njega bio Argentinac Dijego Švarcman sa 6:2, 6:4, 7:5.

Tipsarević je u prvom kolu igrao pet setova sa Kokinakisom i nije uspeo da se oporavi dovoljno da pruži otpor momku koji je trenutno 33. na svetu i koji igra sezonu karijere.

Uporni Argentinac lako je dobio prvi set, već na samom startu napravio je brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i nije dozvolio Janku nijednu šansu do kraja seta (6:2). Nešto slično dogodilo se i u drugom setu, Janko je ovaj put vratio brejk, ali je onda poslednji gem na svoj servis izgubio bez osvojenog poena – 6:4.

Najjači otpor Janko je pružio u trećem setu – posle četiri brejka, na 4:4 je propustio srpski teniser sve brejk šanse, a u 12. gemu Švarcman pravi novi brejk i dolazi do pobede za dva časa i 21 minut igre.

U sledećem kolu Argentinca očekuje meč sa Marinom Čilićem, koji je u tri seta izbacio Florijana Majera – 6:3, 6:3, 6:3 za 100 minuta igre.

Hrvatski teniser, šampion iz 2014. godine, za sada odlično koristi to što je upao na mesto Endija Marija, a Švarcmana je dobio u jedinom dosadašnjem međusobnom okršaju, ove godine na šljaci u Istanbulu bilo je 6:1, 7:6.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

US Open: Janko ostao bez snage, ništa od duela sa Čilićem

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Srpski teniser Janko Tipsarević završio je učešće u drugom kolu US opena, pošto je bolji od njega bio Argentinac Dijego Švarcman sa 6:2, 6:4, 7:5..Tipsarević je u prvom kolu igrao pet setova sa Kokinakisom i nije uspeo da se oporavi dovoljno da pruži otpor momku koji je trenutno 33. na svetu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.