FOTO: Burger King ponudio doživotne burgere Ruskinjama koje zatrudne sa fudbalerima

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Burger King ponudio doživotne burgere Ruskinjama koje zatrudne sa fudbalerima

Burger King se javno izvinio zbog ponude doživotne zalihe hamburgera za Ruskinje koje zatrudne s fudbalerima sa Svetskog prvenstva, piše CNBC.

Korisnici društvenih mreža objavu Burger Kinga su prozvali seksističkom i ponižavajućom, a iako ju je veliki fast food lanac povukao s društvenih mreža, ona je i dalje nastavila da kruži privatnim kanalima.

Burger King je obećao ženama koje uspeju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da "prikupe najbolje fudbalske gene" i "osiguraju uspeh ruske fudbalske reprezentacije u godinama koje dolaze" doživotnu zalihu burgera.

U međuvremenu su poslali saopštenje u kojem se izvinjavaju svima koji su se zbog njihove objave osećali neugodno.

"Žao nam je zbog očigledno uvredljive promotivne ponude koju je osmislio digitalni tim u Rusiji. Ovo ne predstavlja ceo naš brend i vrednosti i radimo na tome da se ovakve stvari više nikada ne ponove", saopštio je Burger King.

Autor: Jutarnji.hr

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.