Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 09:46

Đoković otpočinje svoj nastup u Beogradu, na terenu još trojica tenisera iz Srbije

Trećeg takmičarskog dana ATP turnira u Beogradu na terenu će biti četiri igrača iz Srbije, a Novak Đoković odigraće svoj prvi meč na ovogodišnjem "Serbia openu".

Prvi će na teren izaći Miomir Kecmanović koji će igrati protiv Francuza Rinderkneha, a taj meč je na programu u podne. Posle Kecmanovićevog meča, ne pre 14:30 svoj prvi nastup na ovogodišnjem turniru u Beogradu zabeležiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji će se susresti sa igračem iz Južne Koreje Kvon Sun Voom.

Posle završetka tog meča, u okviru drugog kola svoj prvi meč odigraće i drugi nosilac na turniru Mateo Beretini, koji će u sveitalijanskom okršaju snage odmeriti sa Markom Čekinatom.

Poslednji termin današnjeg programa u Beogradu rezervisan je za duel između tenisera iz Srbije, Nikole Milojevića i Filipa Krajinovića, a početak meča očekuje se oko 19 časova.

Kada je reč o teniserima iz Srbije, na takmičenju nastupa i Dušan Lajović koga u toku sutrašnjeg dana očekuje meč protiv Argentinca Federika Delbonisa.

Ranije, u prvom kolu takmičenja sa turnira su ispali Viktor Troicki, Laslo Đere i Danilo Petrović.

Turni u glavnom gradu Srbije igra se za nagradni fond od 650.000 evra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.