NOVAK DANAS IGRA: Evo kada počinje meč i gde ga možete gledati

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 08:18

NOVAK DANAS IGRA: Evo kada počinje meč i gde ga možete gledati

Duel drugog kola.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas započenje učešće na ATP turniru koji se igra u njegovom rodnom Beogradu.

Đoković je bio slobodan u prvom kolu, a poznat je i njegov protivnik u drugom. U pitanju je 85. igrač sveta, Sun-vu Kvon iz Južne Koreje koji je na startu turnira pobedio šest mesta slabije rangiranog Španca Roberta Karbaljesa Baenju, 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7:5.

Meč neće početi pre 14 i 30 uz prenos na RTS-u i Arena sportu. Pre njega ne terenu će biti Miomir Kecmanović koji igra protiv Artura Rinderneša iz Francuske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković otpočinje svoj nastup u Beogradu, na terenu još trojica tenisera iz Srbije

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021

Trećeg takmičarskog dana ATP turnira u Beogradu na terenu će biti četiri igrača iz Srbije, a Novak Đoković odigraće svoj prvi meč na ovogodišnjem "Serbia openu"...Prvi će na teren izaći Miomir Kecmanović koji će igrati protiv Francuza Rinderkneha, a taj meč je na programu u podne. Posle...

Nastavak na Radio 021...

Djoković lako do četvrtfinala Srbija opena

Izvor: Beta, 21.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se danas u četvrtfinale ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio tenisera iz Južne Koreje Sunvu Kvona sa 6:1, 6:3.Meč srpskog tenisera i Kvona, 85. igrača na ATP listi, trajao je sat i 10 minuta.Srpski igrač je pobedu u svom prvom meču na turniru...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.