Dejvis kup reprezentacija bez Viktora Troickog u Lilu

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup reprezentacija bez Viktora Troickog u Lilu

Srpski teniser Viktor Troicki neće učestvovati u polufinalu Dejvis Kupa koje naša reprezentacija igra protiv Francuske u Lilu.

Posle Janka Tipsarevića i Novaka Đokovića učešće na Dejvis Kupu otkazao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Viktor Troicki.

"Bila je to teška odluka, nisam mnogo puta propuštao Dejvis Kup osim kada sam bio sprečen i suspendovan. Krivo mi je, igrali smo sjajno, ali da se nisu desile te stvari na koje nismo mogli da utičemo. Bez Novaka koji je povređen je teško igrati, jer Francuzi mogu od svojih igrača mogu da naprave tri ekipe", rekao je Troicki.

Srbija će tako oslabljena putovati na megdan Francuzima koji su apsolutni favoriti u tom meču. Selektor Nenad Zimonjić će uskoro objaviti spisak od četiri putnika u Lil, a među kojima bi u najboljem slučaju trebalo da se nađu mlade snage Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere.

Autor: Kurir
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mnogo gore od poraza: Troicki ne igra Dejvis kup!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 10:12

Srpski teniser posle eliminacije sa US Opena saopštio da neće braniti boje Srbije na meču polufinala Svetske grupe Dejvis kupa protiv Francuske..Foto: MN Press..Viktor Troicki ubedljivo je izgubio od Aleksandra Dolgopolova (1:6, 0:6, 4:6) u Njujorku i završio takmičenje na US Openu u trećem kolu...On...

Nastavak na Mondo...

LOŠE VESTI: Srbija bez Troickog na Dejvis kupu

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2017

Posle eliminacije sa US opena od Dolgopolova, srpski teniser je objavio da neće učestvovati na Dejvis kupu.. . Dakle sem Novaka Đokovića koji je završio sezonu, ni Viktor Troicki neće moći da igra protiv Francuza.. Srbija i Francuska će snage odmeriti sredinom ovog meseca, tačnije od 15. do...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.