DK: Ne igra Viktor, Srbija bez tima u polufinalu

Izvor: B92, 03.Sep.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Ne igra Viktor, Srbija bez tima u polufinalu

Srpski teniser Viktor Troicki neće igrati u polufinalu Dejvis kupa protiv Francuske u Lilu.

To je novi udarac za nacionalni tim jer od ranije u sastavu neće biti Novaka đokovića i Janka Tipsarevića.

Troicki je posle eliminacije na US Openu od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 6:1, 6:0, 6:4 izjavio da nema samopouzdanje i da mu je veliki napor da se sa betona ponovo vraća na šljaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Odluka je bila teška, ipak se igra polufinale Dejvis kupa. Za reprezentaciju nisam igrao samo jednom, prošle godine protiv Velike Britanije u Beogradu, ali sada je mnogo toga uticalo. Pre svega da nisam u formi, a i ne bi bilo dobro za moja leđa da se vratim na šljaku", rekao je Troicki.

Selektor Nenad Zimonjić za duele u Lilu od 15. do 17. septembra trenutno može da računa na Dušana Lajovića, Filipa Krajinović i Lasla đerea.

Drugo polufinale čine Belgija i Australija čiji se mečevi igraju u Briselu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Dejvis kup,   Novak Đoković,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i bez Troickog u polufinalu DK

Izvor: RTS, 03.Sep.2017

. Srpski teniser Viktor Troicki neće igrati u polufinalu Dejvis kupa protiv Francuske u Lilu, što je novi udarac za nacionalni tim jer od ranije u sastavu neće biti Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića. Troicki je posle eliminacije na US Openu od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 6:1, 6:0,...

Nastavak na RTS...

Srbija i bez Troickog u polufinalu Dejvis kupa

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2017

Odluka je bila teška, ipak se igra polufinale Dejvis kupa. Za reprezentaciju nisam igrao samo jednom, prošle godine protiv Velike Britanije u Beogradu, ali sada je mnogo toga uticalo, kaže Viktor Srpski teniser Viktor Troicki neće igrati u polufinalu Dejvis kupa protiv Francuske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.