Izvor: Radio 021, 18.Jul.2020, 18:52

Čedomir Jovanović navodno pretukao vlasnika klinike reketom

Lider LDP Čedomir Jovanović navodno je pretukao danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar", javljaju beogradski mediji.

Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela, piše Blic.

Napad se dogodio danas oko 17 časova na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića broj 1 ispred Klinike za fizikalnu terapiju u vlasništu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << D.I.

Kako je vlasnik klinike posvedočio u policiji, iz crnog džipa je "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis".

Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja D.I, Jovanović mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela.

Čedomir Jovanović prethodno je izašao iz bolnice, gde se lečio od kovida-19, o čemu opširnije OVDE.

Autor: Blic, nova.rs, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeda Jovanović teniskim reketom tukao vlasnika klinike

Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2020

Lider LDP-a Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“. Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1, saznaje Blic.. Kako je vlasnik klinike za fizikalnu terapiju D.I. (41) posvedočio policiji, iz crnog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.