Izvor: Radio 021, 24.Jan.2020, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Đoković u osmini finala, Lajović eliminisan

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije pošto je jutros pobedio Japanca Jošihita Nošioka sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2).

Meč je trajao sat i 27 minuta.

Đoković je otvorio meč uz jedan brejk i tako vrlo brzo stigao do sigurne prednosti od 3:0. Dobrom igrom na svoj servis je do samog kraja sačuvao prednost, a onda i iskoristio prvu set loptu i poveo s 1:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Drugi deo igre počeo je na isti način, brejkom za Đokovića. U narednih pet gemova oba tenisera bila su sigurna na svoj servis, da bi do novog brejka Đoković došao u sedmom gemu, a potom i servirao za vođstvo od 2:0.

Slična situacija viđena je i u trećem setu. Srpski teniser je uz dva oduzeta servisa poveo s 4:0, da bi nešto kasnije i servirao za pobedu. Jednu meč loptu Japanac je uspeo da spasi, ali je Đoković iskoristio drugu i zabeležio pobedu.

U narednom kolu igraće protiv Argentinca Dijega Švarcmana, koji je ranije jutros eliminisao Dušana Lajovića.

Švarcman je Lajovića savladao sa 3:0 (6:2, 6:3, 7:6). Meč je trajao dva sata i 16 minuta.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.