Žreb za Završni masters – Novak u grupi sa Rodžerom

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Završni masters – Novak u grupi sa Rodžerom

Novak Đoković igraće na Završnom mastersu u Londonu u grupi "Bjern Borg", zajedno sa Rodžerom Federerom, Dominikom Timom i Mateom Beretinijem, odlučeno je žrebom.
Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u grupi "Bjern Borg" na Završnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turniru u Londonu, a glavni konkurent će mu biti Rodžer Federer.

Osim Novaka i Rodžera, u grupi će se takmičiti Austrijanac Dominik Tim i Italijan Mateo Beretini.
U grupi "Andre Agasi" takmičiće se Rafael Nadal, Aleks Zverev, Stefanos Cicipas i Danil Medvedev.
Đoković je prošle godine izgubio u finalu od Aleksa Zvereva, a ove će turnir imati veći značaj, pošto može odlučiti ko će sezonu završiti na prvom mestu na ATP tabeli.
Novak će prvi meč na turniru igrati u nedelju od 15.00 protiv Beretinija, koji je trenutno osmi na ATP listi.
Drugi meč u prvoj grupi od 21 čas igraće Federer i Tim, a druga grupa mečeve će igrati narednog dana.
Na taj način organizatori su omogućili Rafaelu Nadalu još jedan dan više da se oporavi od povrede mišića, zbog čega je predao polufinale Mastersa u Parizu. U slučaju da i ovoga puta odustane, organizatori turnira su predvideli da ga u grupi zameni Roberto Bautista Agut.  
Završni masters održava se od 10. do 17. novembra, a dvojica najboljih iz svake grupe izboriće plasman u polufinale.
Direktne prenose mečeva iz Londona možete pratiti na programima RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković u grupi sa Federerom, Timom i Beretinijem

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2019

Srpski teniser Novak Đoković dobio je danas na žrebu rivale u grupi na završnom ATP masters turniru u Londonu...Đoković će igrati u grupi sa Rodžerom Federerom, a pored njih su još u njoj Dominik Tim i Mateo Beretini...Drugu grupu će činiti Rafael Nadal, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.