Život ide dalje...

Izvor: RTS, 20.Apr.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život ide dalje...

Novak Đoković posle pobede nad Robinom Haseom rekao da je prošao teške trenutke igrajući u Monte Karlu posle smrti dede. "Pamtiću ga kao velikog čoveka i znam da me još posmatra", poručuje iz Monte Karla.

"Život ide dalje. Bio sam veoma vezan za dedu, tako da me sve to što se desilo veoma boli. Ipak, znam da me još posmatra", rekao je Đoković, koji je u poslednja 24 časa dobio dva meča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i plasirao se u polufinale Mastersa.

"Teško je igrati tenis u stanju u kome se osećam. Pamtiću dedu kao velikog čoveka i znam da me i dalje podržava sa nebesa..."

Đoković u borbi za finale Monte Karla u subotu igra protiv Tomaša Berdiha, koji je ranije danas održao lekciju trećem nosiocu Endiju Mareiju. Novak je protiv Čeha igrao devet puta i dobio osam mečeva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: "Teško je igrati u ovakvom stanju, znam da me deda gleda"

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2012

Prvi reket sveta nakon pobede u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu izjavio je da mu je bilo veoma teško da igra zbog smrti dede.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.