ZABORAVIO NA PORAZ: Đoković se vratio u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2022, 08:22

ZABORAVIO NA PORAZ: Đoković se vratio u Beograd (FOTO)

Uslikan na manifestaciji.

Prvi reket sveta Novak Đoković je nakon poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala u epskoj bici u četiri seta. Srpski teniser tako nije uspeo da odbrani trofej u Parizu a odmah nakon poraza vratio se u Beograd.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će Novak zbog ovog poraza pasto na treće mesto ATP liste, deluje da se brzo oporavio od poraza, jer se već vratio u Beograd i viđen je na jednom događaju koji je organizovan na Belom dvoru.

U pitanju je dečiji balet, kojem je pored Novaka prisustvovala i kraljevska porodica Karađorđević na čelu sa princom Aleksandrom Karađorđevićem i njegovom suprugom Katarinom.

Sudeći po fotografiji, na kojoj je Novak nasmejan okružen decom koja su bila učesnici predstave, Đoković je već zaboravio na Rolan Garos i nema sumnje da će biti spreman za naredni veliki izazov, a to je Vimbldon, koji počinje 27. juna.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.