Vraća se Vajda: Slovak uz Novaka u Ohaju

Izvor: B92, 13.Avg.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Vajda: Slovak uz Novaka u Ohaju

Slovački trener Marjan Vajda vratio se u stručni štab Novaka Đokovića posle odsustva sa turnira u Torontu.

Vajda će ostati sa srpskim igračem tokom Sinsinatija i US Opena. Novaku jedino Sinsinati fali da bi kompletirao i sve titule sa Mastersa, a Vajdino prisustvo će šanse da osvoji taj trofej svakako uvećati.

Srbin je na prethodnom turniru u Torontu prošle nedelje poražen od Stefanosa Cicipasa u trećem kolu, ali to ne bi trebalo da ga mnogo poremeti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon fantastično odigranog Vimbldona.

Na putu do trofeja jedinog Mastersa koji mu fali, Đoković neće imati Rafaela Nadala, koji je posle osvajanja Rodžers kupa odlučio da taj turnir propusti.

Marjan Vajda i Novak Đoković su proletos ponovo počeli da sarađuju i radiće zajedno bar do kraja sezone u kojoj Srbin pokušava da se vrati u staru i prepoznatljivu formu.

Novak ima šansu da posle američke turneje dodatno napreduje, pošto je trenutno deseti igrač planete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.