Više novca nego što ste u životu videli: Evo koliko je Novak zaradio samo POSLEDNJEG DANA 2023. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 14:44

Više novca nego što ste u životu videli: Evo koliko je Novak zaradio samo POSLEDNJEG DANA 2023. godine

Slavio je protiv kineskog predstavnika.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pobedio je Žižena Žanga u prvom meču Srbije na ovogodišnjem Junajted kupu (6:3, 6:2). Na taj način je našoj reprezentaciji doneo prednost protiv selekcije Kine.

Ovaj trijumf je doneo Noletu određeni deo novčanog kolača Junajted kupa, ali i nove poene za ATP listu.

Žang je bio 58. teniser sveta pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj meč, pa se na osnovu tablice može zaključiti da je Đoković zaradio 25 bodova za novu ATP listu.

New year, same Nole 😉@DjokerNole defeats Zhang 6-3 6-2 in a dominant display in Perth#UnitedCup pic.twitter.com/TWK8KuJK8B

— Tennis TV (@TennisTV) December 31, 2023

Što se novca tiče, Đoković je za samo učešće prihodovao tačno 200.000 američkih dolara, a za pobedu poslednjeg dana 2023. godine dodao je na to još 38.325 dolara.

Ukoliko naša selekcija slavi protiv Kine, timu Srbije pripašće još 5.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evo šta je Novak Đoković zaradio posljednjeg dana 2023. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2023

Najbolji teniser na cijelom svetu, Novak Đoković ostvario je pobjedu nad Žiženom Žangom u prvom meču Srbije na ovogodišnjem Junajted kupu (6:3, 6:2) čime je našoj zemlji donio prednost protiv selekcije Kine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.