Već znamo ime narednog Novakovog rivala, protiv njega nikad nije igrao

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već znamo ime narednog Novakovog rivala, protiv njega nikad nije igrao

Srpski teniser danas igra svoj meč drugog kola, tokom kojeg je već postalo poznato ko će mu biti naredni rival.

Ukoliko se ne dogodi neko čudo u drugom kolu Rolan Garosa, i Novaka Đokovića ćemo gledati u narednoj rundi takmičenja, pogotovo što je dok ovo pišemo lako dobio prvi set protiv Švajcarca Laksonena sa 6:1.

Za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme, završen je meč između iskusnog Francuza Žila Simona i Italijana Salvatorea Karuza, a pobedu je ostvario italijanski teniser, koji sada čeka ishod pomenutog Novakovog meča.

Karuzo je slavio u tri seta, ubedljivo, sa 6:1, 6:2 i 6:4.

Italijan ima 26 godina, 147. je na ATP listi i do sada se nijednom nije sastajao sa Đokovićem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Lindzi Von gledala Novaka pa mu na kraju čestitala pobedu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2019

Najbolji svetski teniser imao je podršku nekadašnje skijašice...Novak Đoković lako je stigao do trećeg kola drugog grend slema u sezoni Rolan Garosa, a imao je veliku podršku navijača...Između ostalog, na tribinama ga je bodrio i sin Stefan i to je bio prvi put da ga je uživo gledao, izuzimajući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.