Vavrinka odbio Đokovića da dođe u Beograd

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 21:03

Vavrinka odbio Đokovića da dođe u Beograd

Švajcarski teniser Stan Vavrinka otkrio je da je odbio predlog Novaka Đokovića da učestvuje na "Adrija turu" u Beogradu.

Vavrinka je odgovorio da još nije spreman da izađe na teren iz kondicionih razloga nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.

Tako se Švajcarac nije pridružio Đokoviću, Dominiku Timu, Gregoru Dimitrovu i Aleksanderu Zverevu, koji će biti učesnici spektakla u Beogradu.

"Imao sam puno zahteva da igram, naročito u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Švajcarskoj, ali i u Srbiji na inicijativu Đokovića. Novak igra na svom terenu. Ipak nisam se potpuno vratio tenisu", rekao je Vavrinka.

Vavrinka neće još uvek da vežba jačim intezitetom.

"Odradio sam samo dva treninga. Od juna krećem sa jačim radom. Moja vizija je da sve dok nisam u formi ne mogu da igram mečeve. Ne bih da rizikujem", zaključio je.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠVAJCARAC NOVAKU REKAO NE: Vavrinka odbio Đokovićev poziv da dođe u Beograd

Izvor: Kurir, 25.Maj.2020

Švajcarski teniser Staislas Vavrinka odbio je poziv najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića da 13. i 14. juna zaigra na turniru u Beogradu, jer kako je rekao nije fizički spreman.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.