Van Dam, Džet Li, Lundgren, Đoković, Švarceneger, Vilis, Stalone...

Izvor: Sportal.rs, 02.Dec.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Dam, Džet Li, Lundgren, Đoković, Švarceneger, Vilis, Stalone...

Samo polako... Sve ćemo da vam objasnimo... Ne, nije najbolji teniser Srbije i sveta prestao sa tenisom i nije otišao u glumce. Istina, posle mnogo intervjuu i "uživo" snimanih emisija Novak Đoković se u Sofiji našao sa spomenutim velikanima sedme umetnosti gde se oprobao i ispred filmske kamere.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

„Plaćenici” sa Đokovićem ponovo jurišaju

Izvor: Politika, 02.Dec.2011

Prvi deo snimanja akcionog filma „Plaćenici 2” završen je juče u Bugarskoj. Ekipa ovog američkog filma snimala je u nama susednoj zemlji jer su troškovi rada filmske ekipe mnogo povoljniji u Sofiji i okolini, nego u Evropi, a kamoli u SAD. Tokom vikenda ekipa se seli u Kinu, gde će biti nastavljeno...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.