Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023, 11:54

VIMBLDON ODLUČIO, ALKARAZ PRVI, ĐOKOVIĆ DRUGI Novak postavljen za 2. nosioca na londonskom Gren slemu! Španac ga prestigao u zadnji čas! FOTO

Srpski teniser Novak Đoković biće drugi nosilac na ovogodišnjem Vimbldonu koji počinje 3. jula, saopštili su danas organizatori trećeg grend slem turnira u sezoni. Đoković, sedmostruki šampion Vimbldona i branilac pehara, ali i rekorder sa 23 grend slema, ipak je postavljen za drugog nosioca, dok je za prvog imenovan Alkaraz, trenutno prvoplasirani na ATP listi. […] The post VIMBLDON ODLUČIO, ALKARAZ PRVI, ĐOKOVIĆ DRUGI Novak postavljen za 2. nosioca na londonskom Gren slemu! Španac ga prestigao u zadnji čas! FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkaraz prvi, Đoković drugi nosilac na Vimbldonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023

Srpski teniser Novak Đoković biće drugi nosilac na ovogodišnjem Vimbldonu koji počinje 3. jula, saopštili su danas organizatori trećeg grend slem turnira u sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Simbol velike bitke i ove reči: Novak Đoković čestitao Vidovdan i poslao podršku srpskom narodu FOTO

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 08:36

Novak Đoković se trenutno nalazi u Londonu gde uskoro počinje Vimbldon...Novak je već ispisao istoriju kada je tenis u pitanju, a ovog puta na Vimbldonu će samo pokušati da psotane nedostižan...Poznato je koliko je naš teniser privržen Srbiji, redovno koristi priliku da priča o našoj zemlji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.